Doneer

Tussenstand Maak Chiel Mobiel

0
van de €50.000!

Dank je wel dat je wilt doneren. We zijn blij met iedere bijdrag, hoe klein of groot ook! Mocht je zelf een ander bedrag willen doneren, dan kan dit via de rode doneer button of vul hieronder zelf een bedrag in

Totaal: € -
Doneer € -

Chiel Postema is 16 jaar en heeft bij een ongeluk een nekwervel gebroken. Hij is grotendeels verlamd en steekt al zijn energie in revalideren.

De Stichting Maak Chiel Mobiel is opgericht door Rob en Vera (oom en tante van Chiel) en Nancy (schoolvriendin van moeder Marijke) om hem hierbij te helpen.

Chiel gaat ver komen en toch zullen aanpassingen nodig zijn. Die kosten veel geld.

Met meer mensen is dat gemakkelijker bijeen te brengen, dan door één gezin. Daarom is uw bijdrage hard nodig. Hoe kunt u helpen? Geef en deel. Geef geld, draag bij, organiseer een actie om geld op te halen voor Chiel. Deel. Deel wat u kunt missen met Chiel, deel deze informatie, maak een link naar deze pagina en vraag mensen in uw omgeving te doneren. Samen kunnen we heel veel.

Waarvoor vragen wij uw hulp? Het is haast niet te bedenken, wat er allemaal nodig is om een jongen in een rolstoel in of aan het ouderlijk huis te laten wonen. En om hem zo mobiel mogelijk te maken, hem zoveel als kan zijn eigen leven te laten leiden. Aanpassingen aan huis, tuin, bediening van allerlei apparaten en voorzieningen. Lang niet alles wordt vergoed. Dus er is geld nodig, veel geld nodig, om in de kosten die Chiel mobiel maken te kunnen voorzien!

Hoe doneren?

Fijn dat je een bijdrage wilt leveren om Chiel mobiel te maken! Wanneer je geld wilt geven, kan dat heel eenvoudig door te klikken op onderstaand betaalverzoek. Het bedrag van 0 euro kun je naar je wensen aanpassen. We zijn dankbaar voor iedere bijdrage.

Klik hier om te doneren!

Misschien wil je geen geld geven, maar beschik je over materialen, of mankracht. Dan komen we daar graag over met je in gesprek. De telefoonnummers van de bestuursleden vind je hier. Of stuur een mailtje naar info@maakchielmobiel.nl

Natuurlijk kun je je bijdrage ook rechtstreeks overboeken op rekeningnummer NL04 INGB 0006379444 t.n.v. Stichting Maak Chiel Mobiel